Horeca
Pak je kans! Wees als 1e op de hoogte van aanbiedingen, vrijgekomen ruimtes en andere verhuur tips en info.
VOL!
Helaas, er zijn geen horecaplekken meer beschikbaar en de wachtlijst is enorm. Daarom kun je geen ruimte aanvragen voor je horecaconcept.
De Bazaar staat bekend om de Bazaar wereldkeuken: je kunt hier gerechten uit alle windstreken proeven. Op het terrein zitten foodstands (kiosks), foodtrucks en restaurants. Naast het Nederlandse aanbod zijn hier op De Bazaar ook de keukens van onder andere India, Afghanistan, China, Perzië, Marokko, Turkije, Jemen, Syrië en Indonesië gevestigd.
Als je op zoek bent naar nieuwsgierige lekkerbekken en veel passanten om je gerechten aan te verkopen, dan is De Bazaar wat voor jou. Meer weten? Lees dan hieronder meer over de mogelijkheden of laat ons meteen je plannen zien.
Meer weten over horeca op De Bazaar
Horeca
De Bazaar wordt elk weekend door circa 40.000 mensen bezocht. De meeste bezoekers maken tenminste een keer gebruik van de horeca. Voor een kopje koffie met wat lekkers, een lunch, een snack of het diner.
Horecaplekken
De horeca zit op vaste plekken verspreid over het terrein, zodat bezoekers overal aan hun trekken kunnen komen.
Verbouwen mogelijk
Je unit kan verbouwd worden zodat ie aan de eisen voor hygiene voldoet en je alle benodigde apparatuur kunt aansluiten. Ventilatie, afzuiging, water en waterafvoer, you name it.
Contact
VOL!
Helaas, er zijn geen horecaplekken meer beschikbaar en de wachtlijst is enorm.
VEEL GESTELDE VRAGEN
Er is plek voor moderne concepten die we nog niet op De Bazaar hebben. Denk aan nieuwe foodtrends of juist bijzondere streekgerechten die je aantrekkelijk hebt gemaakt voor ons publiek.
Op De Bazaar is alles mogelijk, zolang je concept past bij onze bezoekers. iets nieuws toevoegt aan ons horeca aanbod en je over de juiste papieren beschikt. Er zijn plekken binnen en buiten mogelijk. Je concept kan een foodtruck, een kiosk of foodstand, of een volledig restaurant zijn.