Horeca

Pak je kans! Wees als 1e op de hoogte van aanbiedingen, vrijgekomen ruimtes en andere verhuur tips en info.
  • De gemiddelde bezoekduur is 3,5 uur. Daar zit meestal een horeca moment in!
  • Je hebt een diploma sociale hygiëne nodig om een horeca te kunnen openen.
  • Horecaplekken zijn heel populair, dus alleen de leukste concepten maken kans!

De Bazaar staat bekend om de Bazaar wereldkeuken: je kunt hier gerechten uit alle windstreken proeven. Op het terrein zitten foodstands (kiosks), foodtrucks en restaurants. Naast het Nederlandse aanbod zijn hier op De Bazaar ook de keukens van onder andere India, Afghanistan, China, Perzië, Marokko, Turkije, Jemen, Syrië en Indonesië gevestigd.

Als je op zoek bent naar nieuwsgierige lekkerbekken en veel passanten om je gerechten aan te verkopen, dan is De Bazaar wat voor jou. Meer weten? Lees dan hieronder meer over de mogelijkheden of laat ons meteen je plannen zien.

Meer weten over horeca op De Bazaar

Horeca

Horeca

De Bazaar wordt elk weekend door circa 40.000 mensen bezocht. De meeste bezoekers maken tenminste een keer gebruik van de horeca. Voor een kopje koffie met wat lekkers, een lunch, een snack of het diner.

Horeca

Horecaplekken

De horeca zit op vaste plekken verspreid over het terrein, zodat bezoekers overal aan hun trekken kunnen komen.

verbouwen

Verbouwen mogelijk

Je unit kan verbouwd worden zodat ie aan de eisen voor hygiene voldoet en je alle benodigde apparatuur kunt aansluiten. Ventilatie, afzuiging, water en waterafvoer, you name it.

Jouw horeca plannen

Onze horecalocaties zijn heel erg in trek 😉 en daardoor selecteren we de beste concepten uit alle aanvragen. Vertel ons meteen over je plannen, dan kunnen we je snel laten weten welke mogelijkheden er op De Bazaar voor je zijn.

Vul het volgende formulier in:

0 of 350 
Welke zaken heb je direct beschikbaar voor ons? (Selecteer de zaken die je op verzoek kunt opsturen of laten zien)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Welke concepten zijn gewild op De Bazaar?

Er is plek voor moderne concepten die we nog niet op De Bazaar hebben. Denk aan nieuwe foodtrends of juist bijzondere streekgerechten die je aantrekkelijk hebt gemaakt voor ons publiek.

Welke papieren heb ik nodig voor horeca op De Bazaar?

Je moet je SVH diploma (sociale hygiëne) hebben voordat je bij ons kunt beginnen.

Wat voor soort horeca is er mogelijk op De Bazaar?

Op De Bazaar is alles mogelijk, zolang je concept past bij onze bezoekers. iets nieuws toevoegt aan ons horeca aanbod en je over de juiste papieren beschikt. Er zijn plekken binnen en buiten mogelijk. Je concept kan een foodtruck, een kiosk of foodstand, of een volledig restaurant zijn.