• You are here:
  • Home »
Groothandelscentrum

Vestig je groothandel in het Bazaar groothandelscentrum

Zoek je een centraal gelegen, goed beveiligde locatie voor je groothandel, en de kans om elk weekend aan particulieren te verkopen?

Hal 1 is van entreehal omgebouwd tot een aantrekkelijk groothandelscentrum. Met 15 plekken voor uiteenlopende productgroepen is het centrum een interessante hub voor inkopers.

groothandelscentrum plekken

Meteen nadat De Bazaar het centrum aankondigde was 65% van de plekken al verhuurd. Als je interesse hebt in een plek, neem dan snel contact met ons op. Want op is op!

We passen graag jouw plek aan, zodat die aan je eisen voor bijvoorbeeld opslag, verlichting, ventilatie of beveiliging voldoet.

De Bazaar is de grootste special retaillocatie van Nederland en laat alleen de Efteling voorgaan in bezoekersaantallen. We zijn een professionele organisatie die wekelijks tienduizenden mensen weet te trekken. Alle ruim 1.000 winkels op ons terrein profiteren van onze faciliteiten en marketing. Vestig je ook op De Bazaar en profiteer mee!

Neem contact op met Sander Janssen, Manager Verhuur, op telefoonnummer 0251 - 26 26 52 om de mogelijkheden te bespreken.

Het Bazaar groothandelscentrum verdient 6 sterren:

  • Uitstekend bereikbaar via A9 en A22.
  • Direct naast een groot parkeerterrein (P5).
  • Uitstekend beveiligd.
  • Altijd toegankelijk.
  • Alles op de begane grond.
  • Elk weekend duizenden passanten.

Unieke combinatie van markt, winkelcentrum en outlets in één

Oprichter Bart van Kampen reisde eind jaren '70 naar de VS en kwam daar op enorme vlooienmarkten terecht. Het was er fantastisch. Terug in Nederland liet het hem niet los. Hij deed het gewoon, of de stakeholders het nou wel of niet leuk vonden en of de koopzondag nou wel of niet mocht. In die geest werken we nog steeds.

Ongebruikelijke dingen doen we gewoon. Zoals de markt aan andere vormen van retail koppelen. De delen versterken elkaar: meer beleving, dus meer traffic, dus meer beleving, dus nog meer traffic.

Door al die investeringen zijn we al lang geen traditionele markt meer.    We zijn een markt-plus.

  • We hebben winkels die de hele week open zijn en merken die je vroeger alleen in het stadshart tegen kwam. 
  • We hebben meerdere outlets op allerlei gebied. Designer kleding, grote meubels, huishoudelijke apparaten, cosmetica.  

Bezoekers, bezoekers en nog meer bezoekers

De Bazaar is op één na de drukst bezochte plek van Nederland

De Bazaar laat alleen de Efteling achter zich als het gaat om bezoekersaantallen. Met gemiddeld 40.000 bezoekers per weekend zijn we vergelijkbaar met een winkelgebied in een middelgroot station, alleen zijn wij de bestemming van de bezoekers.

En onze bezoekersaantallen blijven groeien, dankzij onze doorlopende investeringen in beleving.

Investeren in beleving om traffic en verkoop te ondersteunen

De Bazaar investeert in beleving

Vroeger zaten de juweliers in een goudstraatje, verscholen achter hun etalages, in dichtgetimmerde winkeltjes met smalle deurtjes. Je durfde er eigenlijk niet goed naar binnen. Je liep ze liever snel voorbij, voordat de juwelier kans had om je de winkel in te trekken en je te bestoken. 

Totdat we de Goudsouk bouwden. Een gewone hal, die we omtoverden tot goudmijn, waar je schatten ontdekt als je de goudaders volgt. Nu durven alle bezoekers de juwelen te bekijken. Het is er eigenlijk altijd druk en er wordt goed verkocht. 

Hoe we dat weten? We hebben 100% bezetting en een wachtlijst.