Winkelruimte huren

Attentie ondernemers: zoekt u winkelend publiek?

Komt de bezoekersstroom in uw winkelgebied steeds later op gang? Neemt de drukte alweer vroeg af? Komen er steeds minder mensen die geld willen uitgeven? Concentreert het winkelend publiek zich steeds vaker op een klein stukje?

Door online winkelen en de economie lopen er steeds minder consumenten in de straten. De consumenten die er wel lopen, zijn steeds vaker gericht op zoek. Want consumenten gebruiken Internet om zich op aankopen te orienteren; dat hoeven ze niet meer lopend te doen.

De tsunami van online winkels en thuisbezorgd mogelijkheden is nog maar aan het begin. Winkels die afhankelijk zijn van impuls aankopen en passanten moeten op zoek naar alternatieven, want mooie etalages helpen niet als de straten leeg zijn.

Als u zich hierin herkent, hebben wij de oplossing.

Maak kennis met 40.000 bezoekers die op zoek zijn naar u, zonder ook maar een advertentie te plaatsen

De Bazaar heeft ieder weekend gemiddeld 40.000 bezoekers die op zoek zijn naar een buitenkans: leuke nieuwe producten voor een goede prijs. De combinatie van onze bezoekersaantallen en de flexibele huurmogelijkheden helpen u meteen naar lagere kosten en betere vooruitzichten, zonder dat u enorme financiële risico's hoeft te nemen met meerjarige huurcontracten.

Volg de honderden ondernemers die de Bazaar al hebben gevonden, huur ook een winkel en vergeet die lege straten:

  • Verklein uw ondernemersrisico – u kunt klein beginnen met weinig vierkante meters en huren voor een dag, weekend of maand en doorgroeien zodra het kan
  • Kom makkelijk in contact met een nieuwe klantenkring – u profiteert van onze reclame en marketingacties om bezoekers te werven
  • Geef toe aan uw passie – laat de bezoekers genieten van uw aanbod en leg ze in de watten zoals u alleen dat kan

Probeer de Bazaar uit: huur een winkel voor 4 weken, zonder de financiële druk van een meerjarig contract

De Bazaar doet u een uniek aanbod: een proefcontract van 4 weken, zodat u zonder risico kunt proeven of de Bazaar iets voor u is. Gaat het goed, dan kan op uw verzoek het contract worden omgezet in een overeenkomst van twee jaar. Bent u niet tevreden, dan hoeft u niets te doen en wordt de overeenkomst automatisch beëindigd.

Huur een winkel vanaf 7m² en krijg:

  • Wanden van gasbeton of hout
  • Plafond met sprinkler indien aanwezig
  • Afsluitbaar metalen rolluik
  • Eigen elektriciteitsmeter
  • Servicekosten inbegrepen
  • Persoonlijke klantenpas inclusief parkeerplaats

Meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de plek, de grootte van de winkel en de prijzen? Vraag het aan een medewerker van de afdeling Verhuur

Meteen contact?  We zijn zeven dagen per week tussen 8:30 en 17:00 uur bereikbaar op 0251 - 26 26 77

Rondleiding

Kom kijken naar de mogelijkheden en kies de beste plek voor uw winkel

U bent elke dag welkom: zeven dagen in de week, tussen 08:30 en 17:00 uur staan we voor u klaar.

Rondleidingen zijn vrijblijvend en verplichten u tot niets

Voorwaarden

Op al onze voorstellen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In 2 stappen naar de beste plek

U heeft het vast wel eens gehoord. In retail draait het om drie dingen: locatie, locatie en locatie. Nu nog ontdekken wat de beste locatie is voor uw winkel. 

Het draait niet alleen maar om de meeste bezoekers. In gebieden met de meeste bezoekers, zitten namelijk ook de meeste concurrenten. Een concentratie van aanbieders is makkelijk voor klanten, want dan weten ze dat ze slagen. Maar voor u is dat niet altijd handig. het geld dat bezoekers bij de concurrent besteden komt niet meer in uw kassa. 

Er komt dus meer kijken bij de beste plek. Gelukkig weten we wat er werkt op de Bazaar en waarom.

Download "In 2 stappen naar de beste plek", en krijg meer kooplustige bezoekers langs uw winkel. 

WILT U WETEN WAT DE BESTE PLEK IS VOOR UW WINKEL?

de beste plek

Kies het winkeltype van uw voorkeur:

Huur een winkel op de derde drukste trekpleister van Nederland

De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt van Europa, die ieder weekend gemiddeld 40.000 bezoekers trekt. De Bazaar staat in de top 3 van best bezochte bestemmingen in Nederland, samen met de Efteling. Onder de bezoekers bevinden zich diverse types doelgroepen, zoals gezinnen uit allerlei culturen, jonge stadsbewoners, foodies of verzamelaars.

Bezoekers zijn op zoek naar de combinatie van koopjes en vermaak. Koopjes kan “de goedkoopste” betekenen, maar ook “het grootste voordeel”: op De Bazaar voelen prijsvechters en luxe merken zich allebei thuis.

Vermaak heeft vele gezichten. Naast bijzondere attracties te bezoeken, houden bezoekers er ook van om te zien hoe producten worden gemaakt, of verhalen te horen over de herkomst en het gebruik van producten in andere culturen.

Begin klein, goedkoop, en makkelijk. Groei door zodra het kan

De Bazaar is veel flexibeler dan een winkelstraat: u kunt klein beginnen en doorgroeien bij bewezen succes: Winkels zijn vanaf 6m² te huur en zijn in diverse groottes beschikbaar.

U kunt doorgroeien door te verhuizen naar een grotere winkel, of op meerdere plekken op De Bazaar een vestiging te openen.

Stelt u zich eens voor hoe het voelt als u op zaterdagochtend de rolluiken omhoog doet en complete gezinnen ontspannen aan komen wandelen, met tassen en al, op zoek naar een koopje…


PS. De bezoekersaantallen groeien al 36 jaar. Vanaf het moment dat de Bazaar bestaat. Volg het voorbeeld van honderden ondernemers die al overstapten op een langlopend huurcontract en profiteer ook van de circa 40.000 bezoekers per weekend. Laat geen omzet lopen: maak een afspraak voor een rondleiding en bepaal de beste plek voor uw winkel:

Bepaal in twee stappen de beste plek voor uw: