Winkel huren

Winkel huren

De Bazaar is één van de best bezochte plekken in Nederland. Wie wil daar nu geen winkel hebben? U profiteert van de vele duizenden bezoekers die De Bazaar ieder weekend trekt. Een winkel starten op De Bazaar is heel laagdrempelig. U kunt klein beginnen, want op De Bazaar is altijd ruimte voor uitbreiding. 

Locatie, locatie, locatie

De uitdaging waar veel winkeliers mee zitten, is het kiezen van de juiste locatie. De Bazaar kent meer dan tien hallen. Per hal kan de doelgroep verschillen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste locatie. Boek hiervoor een rondleiding, of doe de keuzetest

Soorten winkels

De Bazaar biedt vrijwel ieder soort winkel de mogelijkheid om te huren. De Bazaar heeft wel een aantal segmenten waar ze heel sterk in is en waarvoor bezoekers vanuit heel Nederland naar Beverwijk komen. Denk dan aan kleding- en meubelwinkels, elektronica, juweliers, horeca, vintage en outlet.

De Bazaar biedt echter juist ook ruimte aan winkels die niet in deze categorieën vallen. Graag zelfs, want wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers een gevarieerd aanbod vinden en worden verrast!

Waarom een winkel op De Bazaar?

  • Ieder weekend tienduizenden potentiële klanten
  • Huren van 7 M² tot 1000 M²
  • Huurperiodes vanaf 4 weken
  • Ruim 1000 winkeliers zijn reeds overtuigd

Verschil tussen winkel en kraam

Het merendeel van de huurders op De Bazaar heeft een winkel. Dit is een vaste plek die voor minimaal vier weken wordt gehuurd. Sommige huurders willen slechts korte tijd hun spullen op De Bazaar verkopen. Zij kunnen beter een kraam huren. Dat kan namelijk al vanaf één dag. Lees hier meer over het huren van een kraam.

Bezoekers van hal 30

Bepaal in twee stappen de beste plek voor uw: