makkelijk en snel.

je eigen winkel op de bazaar.

Profiteer van onze traffic en gun je winkel een goede start! 

  • Ieder weekend tienduizenden potentiële klanten op De Bazaar.
  • Huren van 7 m² tot 1000 m²: makkelijk instappen of doorgroeien.
  • Huurperiodes vanaf 4 weken: de kans om De Bazaar goed uit te proberen.
  • Ruim 1000 winkeliers  huren al tientallen jaren naar volle tevredenheid.

Winkel huren

De Bazaar is één van de best bezochte plekken in Nederland. Wie wil daar nu geen winkel hebben? Je profiteert van de vele duizenden bezoekers die De Bazaar ieder weekend trekt. 

Een winkel starten op De Bazaar is heel laagdrempelig. Je kunt klein beginnen en doorgroeien wanneer jij zover bent. Onze contractvormen zijn flexibel en er is altijd ruimte voor uitbreiding. 

Locatie, locatie, locatie

De uitdaging waar veel winkeliers mee zitten, is het kiezen van de juiste locatie. De Bazaar kent meer dan tien hallen. Per hal kan de doelgroep verschillen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste locatie. Boek hiervoor een rondleiding, of doe alvast de keuzehulp.

Doe de keuzehulp

Soorten winkels

De Bazaar biedt vrijwel ieder soort winkel de mogelijkheid om te huren. De Bazaar heeft wel een aantal segmenten waar ze heel sterk in is en waarvoor bezoekers vanuit heel Nederland naar Beverwijk komen. Denk dan aan kleding- en meubelwinkels, elektronica, juweliers, horeca, vintage en outlet.

De Bazaar biedt echter juist ook ruimte aan winkels die niet in deze categorieën vallen. Graag zelfs, want wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers een gevarieerd aanbod vinden en worden verrast!

Verschil tussen winkel en kraam

Het merendeel van de huurders op De Bazaar heeft een winkel. Dit is een vaste plek die voor minimaal vier weken wordt gehuurd. Sommige huurders willen slechts korte tijd hun spullen op De Bazaar verkopen. Zij kunnen beter een kraam huren. Dat kan namelijk al vanaf één weekend. Lees hier meer over het huren van een kraam.