• You are here:
  • Home ยป

In twee stappen naar de beste plek

In retail draait het om drie dingen: locatie, locatie en locatie. Nu nog ontdekken wat de beste locatie is voor uw winkel. 

Het draait niet alleen maar om de meeste bezoekers. In gebieden met de meeste bezoekers zitten namelijk ook de meeste concurrenten. Een concentratie van aanbieders is makkelijk voor klanten, want dan weten ze dat ze slagen. Maar voor u is dat niet altijd handig. het geld dat bezoekers bij de concurrent besteden komt niet meer in uw kassa.

Er komt dus meer kijken bij de beste plek. Gelukkig weten we wat er werkt op de Bazaar en waarom. Download "In 2 stappen naar de beste plek", en krijg meer kooplustige bezoekers langs uw winkel.

Laat uw voornaam en email adres achter in het paarse formulier en ontvang de PDF meteen. 

de beste plek

Krijg meer kopers langs uw winkel

Vul uw naam en email adres in en ontvang meteen 8 tips om de beste plek voor uw winkel te bepalen

En nog meer gratis tips om klanten te trekken met uw winkel op De Bazaar

  • Weet waar uw klanten uw winkel willen hebben als zij het voor het zeggen hadden 
  • Ontdek de plekken met de meeste traffic en waar dat van afhankelijk is. Iedereen weet dat het in de buurt van de toiletten altijd heel druk is, maar er zijn veel meer plekken die altijd druk zijn
  • Binnen 5 minuten bent u helemaal op de hoogte en kunt u overal, op iedere markt, braderie, beurs of winkelgebied bepalen wat de beste plek voor uw winkel is