Keuzehulp HORECA

Stap 1 v/d 3

Wat leuk dat u ook overweegt een HORECA-onderneming op De Bazaar te openen. Vult u aub de volgende vragen in.

Soort Horeca gelegenheid en keuken

Link naar uw website (optioneel)

Waarom overweegt u een horeca gelegenheid op De Bazaar te starten? (meerdere antwoorden mogelijk)

Uitbreiding naast huidige zaakDoelgroep past bij mijHoeveelheid bezoekers is interessantPromotie / marketingAnder assortiment verkopenKorte contractenLage kostenGroeimogelijkhedenIk ken andere succesvolle horeca ondernemers op De BazaarAndere reden

Welke optie omschrijft het beste uw situatie

Ik heb al een of meerdere horeca ondernemingenIk heb ruime horeca ervaring (+5 jaar)Ik heb redelijk wat horeca ervaring (>5 jaar)Ik heb geen horeca ervaring

HACCP

Bent u of het personeel dat u inhuurt HACCP gecertificeerd?
JaNeeWeet ik niet

Bent u lid van KHN?

JaNeeWeet ik niet

Menukaart

Heeft u reeds een menukaart? In stap 3 vragen we deze indien mogelijk toe te voegen.

Bent u al eens huurder op De Bazaar geweest?

Voorkeurslocatie (meerdere antwoorden mogelijk)

Heeft u misschien al een voorkeur voor een hal op De Bazaar?
Oosterse Markt - hal 31,32,33,34Grand Bazaar - hal 25-26Zwarte Markt - hal 1,2,3,5Hal 30Mihrab - hal 30Booghallen - hal 4Ik heb geen voorkeur / weet het nog niet

Heeft u interesse in een terras op De Bazaar?

JaNee

Gewenste aantal meters

Budget indicatie (optioneel)

Bepaal in twee stappen de beste plek voor uw: