eigen winkel

Je eigen winkel!

De Bazaar in Beverwijk is na de Efteling de meest bezochte attractie van Nederland. Met zoveel traffic is het goed beginnen! Bovendien kun je bij ons klein beginnen en snel doorgroeien.

   Keuzehulp (tip!)

Welke locatie op De Bazaar is het beste voor uw product of winkel? Doe in 2 minuten de keuzehulp. U ontvangt een gratis advies op maat.

Winkel huren

 • Een vaste plek op De Bazaar
 • Afsluitbaar met rolluik
 • Vanaf 7 m² tot 1.000 m²
 • Veel doorgroei-mogelijkheden
 • Kraam huren

 • Te huur vanaf 1 weekend
 • Geen waarborg of KvK nodig
 • Vanaf 4 x 1,75 meter (lxb)
 • Unieke combinatie van markt, winkelcentrum en outlets in één

  Oprichter Bart van Kampen reisde eind jaren '70 naar de VS en kwam daar op enorme vlooienmarkten terecht. Het was er fantastisch. Terug in Nederland liet het hem niet los. Hij deed het gewoon, of de stakeholders het nou wel of niet leuk vonden en of de koopzondag nou wel of niet mocht. In die geest werken we nog steeds.

  Ongebruikelijke dingen doen we gewoon. Zoals de markt aan andere vormen van retail koppelen. De delen versterken elkaar: meer beleving, dus meer traffic, dus meer beleving, dus nog meer traffic.

  Door al die investeringen zijn we al lang geen traditionele markt meer.    We zijn een markt-plus.

  • We hebben winkels die de hele week open zijn en merken die je vroeger alleen in het stadshart tegen kwam. 
  • We hebben meerdere outlets op allerlei gebied. Italiaanse designer kleding, grote meubels, huishoudelijke apparaten, cosmetica.  

  Bezoekers, bezoekers en nog meer bezoekers

  De Bazaar is op één na de drukst bezochte plek van Nederland

  De Bazaar laat alleen de Efteling achter zich als het gaat om bezoekersaantallen. Met gemiddeld 40.000 bezoekers per weekend zijn we vergelijkbaar met een winkelgebied in een middelgroot station, alleen zijn wij de bestemming van de bezoekers.

  En onze bezoekersaantallen blijven groeien, dankzij onze doorlopende investeringen in beleving.

  Boulevard van De Bazaar

  In 2 stappen naar de beste plek

  U heeft het vast wel eens gehoord. In retail draait het om drie dingen: locatie, locatie en locatie.  Nu nog ontdekken wat de beste locatie is voor uw winkel. 

  Het draait niet alleen maar om de meeste bezoekers. In gebieden met de meeste bezoekers, zitten namelijk ook de meeste concurrenten. Een concentratie van aanbieders is makkelijk voor klanten, want dan weten ze dat ze slagen. Maar voor u is dat niet altijd handig. het geld dat bezoekers bij de concurrent besteden komt niet meer in uw kassa. 

  Er komt dus meer kijken bij de beste plek. Gelukkig weten we wat er werkt op de Bazaar en waarom.

  Download "In 2 stappen naar de beste plek", en krijg meer kooplustige bezoekers langs uw winkel. 

  WILT U WETEN WAT DE BESTE PLEK IS VOOR UW WINKEL?

  de beste plek

  Kies het winkeltype van uw voorkeur:

  Investeren in beleving om traffic en verkoop te ondersteunen

  De Bazaar investeert in beleving

  Vroeger zaten de juweliers in een goudstraatje, verscholen achter hun etalages, in dichtgetimmerde winkeltjes met smalle deurtjes. Je durfde er eigenlijk niet goed naar binnen. Je liep ze liever snel voorbij, voordat de juwelier kans had om je de winkel in te trekken en je te bestoken. 

  Totdat we de Goudsouk bouwden. Een gewone hal, die we omtoverden tot goudmijn, waar je schatten ontdekt als je de goudaders volgt. Nu durven alle bezoekers de juwelen te bekijken. Het is er eigenlijk altijd druk en er wordt goed verkocht. 

  Hoe we dat weten? We hebben 100% bezetting en een wachtlijst.

  Vraag een rondleiding aan en bepaal meteen uw beste plek

  We zijn iedere dag tussen 09:00 en 17:00 te bereiken. Rondleidingen in het weekend zijn het leukst, want dan ziet u meteen onze bezoekers. Rondleidingen zijn vrijblijvend en verplichten u tot niets.

  Wachtlijst

  Voor een flink aantal plekken is een wachtlijst. Vraag dus altijd even na of uw beste plek beschikbaar is en vertel ons of u op de wachtlijst gezet wilt worden. 

  Bij het toewijzen van plekken houden we rekening met het aanbod van mogelijke huurders. De Bazaar is op zoek naar producten en productpresentaties die vernieuwend of verrassend zijn in de ogen van onze bezoekers. Vergeet ons niet te vertellen wat uw aanbod zo bijzonder maakt!