Popup store openen op De Bazaar

Popup store openen op de Bazaar – De Bazaar is de ideale plek om jou product laagdrempelig te testen.

Ieder weekend komen er enkele tienduizenden bezoekers richting Beverwijk om een bezoek aan De Bazaar te brengen. Dit is natuurlijk de ideale manier om je product uit te testen. Daarom krijgen wij als verhuurafdeling van De Bazaar regelmatig de vraag of het mogelijk is om een popup store te beginnen.

De Bazaar biedt verschillende mogelijkheden. Voor startende ondernemers is er uiteraard de mogelijkheid om een kraam te huren. Op vaste plaatsen op De Bazaar is het mogelijk om een kraam te huren. Dat kan al vanaf één dag of een weekend, maar je hebt ook de mogelijkheid om voor langere tijd een plek vast te leggen. Zo kunnen bezoekers jouw popup store (of popup kraam) makkelijk vinden en kan je er bijvoorbeeld ook reclame voor maken.

Een tweede mogelijkheid is dat je een winkel huurt. Daarvoor geldt een proefperiode. Daarna dien je wel voor een langere periode een contract aan te gaan.

Custom popup stores

Voor ondernemers met een bewezen track record biedt De Bazaar custom oplossingen om een popup store maximaal in de markt te zetten. Een voorbeeld hiervan is Dunkin Donuts, waarmee we eerst een popup store ingericht op een A-locatie op de Boulevard. Na een succesvolle test hebben we plannen gemaakt om een vaste vestiging.